Вертикально інтегровані нафтові компанії: створення і розвиток - Кобилюх, О. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто мету та механізм створення вертикально інтегрованих нафтових компаній в Україні і за кордоном, показує роль державного контролю при управлінні нафтовими компаніями. Сформовані особливості основних типів організаційних структур нафтових компаній. The goal and the mechanism of vertically-integrated oil companies’ development in Ukraine and abroad is displayed in article; besides, the role of government’s supervision over the oil companies’ management is also indicated. The paper formulates the specificity of the main types of oil companies’ organizational structure.
Keywords: 338