Врахування впливу параметрів резисторної ланки балансного подільника потужності НВЧ - Оборжицький, Валерій (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
В статті наведено співвідношення, які дають змогу визначити параметри подільника НВЧ з врахуванням впливу хвильового опору та довжини лінії з балансним резистором, якщо виконуються умови узгодження та розв’язки. This paper is considered the expression which is enabled to provide the parametrs of microwave divider for given characteristic impedance and length of the line with rezistor.