Квантовий вимірювальний перетворювач постійного струму з компенсацією впливу залишкової намагніченості магнітних екранів - Гаранюк, І. П.; Гаранюк, П. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглядаються питання побудови вимірювального перетворювача постійного струму в частоту побудованого на основі квантового магнітометричного сенсора та компенсацією залишкової намагніченості магнітних екранів захисту сенсора від впливу зовнішніх магнітних полів.

The questions of construction of the measuring DC converter to the frequency of the quantum magnetometric sensor built on the basis of the compensation of the residual magnetization of the magnetic screens of the sensor protection from the influence of external magnetic fields are considered.
Keywords: вимірювальний перетворювач постійного струму; квантовий магнітометричний сенсор; магнітні екрани; залишкова намагніченість; 621.398