Оцінювання впливу багатьох факторів ризику на інвестиційну привабливість машинобудівної галузі на основі багатофакторної математичної моделі - Гринів, Т. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено фактори ризику, які впливають на ефективність діяльності машино-будівних підприємств і формують інвестиційну привабливість галузі. Здійснено оцінювання інвестиційної привабливості машинобудівної галузі під впливом визначених факторів на основі багатофакторної математичної моделі. We determined the risk factors of influence on the efficacy of activities of the machinebuilding plants and which formed the investing attractive branch. We valued the investing attractiveness of the machine-building branch with influence of fix factors which is based many factors mathematic model.