Особливості теплового режиму зони перебування свиноматки - Дзерин, О. І.; Желих, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведені результати натурних досліджень, які пов’язані з визначенням характеру розподілу температури внутрішнього повітря, що забезпечується встановленням стінової опалювальної панелі в зоні перебування свиноматки. In this article the makes results of model researches, which are related to determination of character of distributing of temperature internal air which is provided by establishment of a wall heated panel in the area of stay of sow.
Keywords: температура внутрішнього повітря; тепловий режим; опалювальна панель; temperature of internal air; thermal mode; heated panel