Bикористання кольорових капелюхів Е. де Боно у навчальному процесі початкової школи - Ніфатова, Оксана; Білова, Галина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У доповіді висвітлено аспекти використання методу кольорових капелюхів Едварда Боно у навчальному процесі початкової школи.
Usage of de Bono colour hats in the elementary school education process
Keywords: Едвард де Боно; метод; кольорові капелюхи; навчальний процес; початкова школа