Імітаційна модель для визначення метрологічних характеристик вбудованої аналізуючої системи - Марікуца, У. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Описано математичне забезпечення та програмну реалізацію імітаційної моделі для визначення метрологічних характеристик вбудованої аналізуючої системи. Іn this paper mathematical support and program realization of simulation model for embedded system is developed.