Правові аспекти процесу інтеграції національних засобів масової інформації в інформаційний простір Європейського Союзу - Єсімов, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Порушуються питання удосконалення нормативно-правового забезпечення процесу інтеграції національних засобів масової інформації в інформаційний простір Європейського Союзу. Розглянуто особливості компетенції Європейського Союзу у сферах аудіовізуальної політики, медіаполітики та телекомунікаційної політики; розвиток європейського законодавства в інформаційній сфері залежно від удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій і медіаринку. Затрагиваются вопросы совершенствования нормативно-правового обеспечения процесса интеграции национальных средств масової інформації в информационное пространство Европейского Союза. Рассмотрены особенности компетенции Европейского Союза в сферах аудиовизуальной политики, медиаполитики и телекоммуникационной политики; развитие европейского законодательства в информационной среде в зависимости от совершенствования информационно-коммуникационных технологий и медиарынка. The article raises questions of improvement of legal support to the process of integration of ethnic media in the information space of the European Union. The features of the competence of the European Union in the fields of audiovisual policy, media policy and telecommunications policy, the development of European legislation in the information depending on the improvement of information and communication technologies and media market.
Правовые аспекты процесса интеграции национальных сми в информационное пространство Европейского Союза
Legal aspects of the integration process of the national media in the information space of the European Union
Keywords: нормативно-правове забезпечення; засоби масової інформації; інформаційний простір; Європейський Союз; нормативно-правовое обеспечение; средства массовой информации; информационное пространство; Европейский Союз; regulatory support; media; information space; the European Union