Оцінювання рівня інвестиційної діяльності малих підприємств за допомогою індикаторів інвестиційної безпеки - Скрипко, Т. О.; Мізюк, Б. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено огляд наявних систем оцінювання економічної безпеки, окремі з яких адаптовано до оцінювання інвестиційної активності підприємств малого бізнесу. Проведено дослідження рівня інвестиційної безпеки малого та середнього підприємництва в Україні. This article provides an overview of existing evaluation of economic security and some of them adapted to the evaluation of investment activity of small businesses. A study of the level of investment security small and medium business in Ukraine.
Assessment level investment small enterprises by investing safety indicators
Keywords: інвестиційна активність; економічна безпека; інвестиційна безпека; мале та середнє підприємництво; індикатори; investment on economic security; investment security; small and medium business; indicators