Підсистема знищення формул алгоритмів - Василюк, А. С.; Басюк, Т. М (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Описано означення процесів знищення формул алгоритмів. Наведено алґоритм комп’ютерного знищення формул алгоритмів. Синтезовано, мінімізовано, побудовано математичну модель і досліджено алґоритм знищення формул абстрактних алгоритмів. This article is about the determination of the process of deleting formulas of algorithms. The algorithm of computer deleting of formulas of algorithms was given. Synthesized, minimizing the mathematical model was synthesized, minimized and the algorithm of deleting of formulas of abstract algorithms was studied.
Keywords: знищення; алгоритм; математична модель; deleting; algorithms; mathematical model