Розвиток міста як комунікаційної структури - Павлів, А. П.; Зінчук, Н. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Зроблено спробу розглянути та проаналізувати феномен взаємопроникних аспектів технічного прогресу і трансформації містобудівельної структури в період від індустріальної революції до цифрових технологій.