Визначення необхідної вантажопідйомності стрілових кранів і монтажної маси елементів з урахуванням функціонального простору - Іванейко І. Д.; Мудрий, І. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Запропоновано залежність для визначення необхідної вантажопідйомності стрілових кранів з урахуванням обсягів робіт та взаємозв’язку з параметрами функціонального простору (глибини подавання елементів, дальності транспортування машин на об’єкт, довжини та ширини тимчасових доріг). Dependence for definition of necessary carrying capacity cranes in view of amounts of works that is offered to interrelation with parameters of functional space (depth of submission of elements, to range of transportation of machines on object, lengths and width of time roads).