Мистецтво дизайну у творчості Юліана Захарієвича - Жук, О. К. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто деякі аспекти художньо-дизайнерської творчості професора архітектури Юліана Захарієвича. Показано його внесок у становлення дизайну в Галичині в останній чверті ХІХ ст. Some aspects of painting and designing creativity of prof. Yulian Zakhariyevych are dwelled upon in the article. His achievements in the sphere of design foundation in Halacia to the last quarter of 19th century are discussed.