Вплив фракційного складу вугілля на гідродинаміку і кінетику сушіння у щільному шарі - Кіндзера, Д. П.; Ханик, Я. М.; Атаманюк, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наводяться результати експериментальних досліджень впливу фракційного складу вугілля на гідродинаміку і кінетику сушіння у щільному шарі. Results of experimental investigation of the influence of fraction composition of the coal to hydrodynamic and kinetic of the drying in the dense layer.
Keywords: 66.045