Особливості виявлення ознак протидії законній господарській діяльності: прикладний аспект - Гула, Лев; Hula, Lev; Гула, Лев (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Досліджено способи вчинення протидії законній господарській діяльності. Визначено джерела інформації про факти підготовки чи вчинення протидії законній господарській діяльності. Класифіковано осіб які готують та вчиняють протидію законній господарській діяльності. Розроблено алгоритм дій при отриманні повідомлень про вимоги припинення законної господарської діяльності, її обмеження, про обов’язкове укладення угоди, а також вимоги, супроводжені погрозою вчинення тяжкого злочину проти підприємця.

The methods of feasance counteraction legal economic activity are investigated in the article. Information generators are certain about the facts of preparation or feasance of counteraction of legal economic activity. An author is classify persons that prepare and accomplish counteraction of legal economic activity. The algorithm of actions is worked out at receiving message about the requirements of stopping of legal economic activity, limitations legal economic, about the obligatory conclusion of treaty, and also requirements accompaniment by the threat of commission of grave crime against a businessman.

В статье исследуются способы совершения противодействия законной хозяйственной деятельности. Определены источники информации о фактах подготовки или совершения противодействия законной хозяйственной деятельности. Автором классифицированы лица, которые готовят и совершают противодействие законной хозяйственной деятельности. Разработан алгоритм действий при получении сообщений о требованиях прекращения законной хозяйственной деятельности, ограничения законной хозяйственной деятельности, об обязательном заключении соглашения, а также требованиях, сопровождающихся угрозой совершения тяжелого преступления против предпринимателя.
Features of exposure of signs of counteraction of legal economic activity: the applied aspect
Особенности выявления признаков противодействия законной хозяйственной деятельности: прикладной аспект
Keywords: господарська діяльність; протидія; способи вчинення; припинити діяльність; обмежити діяльність; угода; виявлення протидії; документи; особи; economic activity; counteraction; methods of feasance; to stop activity; to limit activity; agreement; exposure of counteraction; documents; persons; хозяйственная деятельность; противодействие; способы со- вершения; прекратить деятельность; ограничить деятельность; соглашение; выявление противодействия; документы; лица; 343.123