Динамічні процеси на початку підіймання висотної споруди - Малащенко, В. О. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2020)
Розглядаються поперечні коливання високих споруд на початку подіймання їх у вертикальне положення. Знайдено рівняння частот коливань, розв'язання якого дозволило результати досліджень довести до цифрових значень шуканих параметрів. Проаналізовано основні чинники, що впливають на амплітудно-частотні характеристики елементів підіймальних систем.
Keywords: 621-52