Модель підсистеми виявлення шляхів доступу до унітермів - Овсяк, В. К.; Маркушевський, Т.; Петрушка, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описано виконану декомпозицію підсистеми пошуку стежок доступу до унітермів формул алгоритмів, які подано спеціалізованим xml-подібним форматом. Підсистему утворено змінними і функційними унітермами. Побудовано засобами алгебри алгоритмів математичну модель підсистеми. We describe the decomposition done search engine, access to trails uniterms formulas algorithms that describe the special xml-similar format. Subsystem formed variables and featured uniterms. Algebra constructed by means ofmathematical algorithms model subsystem.
Keywords: модель; функційний унітерм; змінні; декомпозиція; підсистема; xml-формат; model; featured uniterm; variables; decomposition; subsystem; xml format