Документаційне забезпечення релігійних організацій в наукових працях вітчизняних вчених - Керенович, Лілія; Лепісевич, Петро (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
In this article, an analysis of the scientific works of domestic scientist, who have studied the problem of documentary support of the activities of religious organizations has been carried out.
Keywords: документаційне забезпечення; інформаційне забезпечення; релігійна організація; наукові праці; вітчизняні вчені