Зміст і методи фахової підготовки керівника навчального закладу - Романець, Зоя Олексіївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Формування розуміння у студентів-магістрів сутності управлінської праці з допомогою власного асоціативного досвіду через формування асоціативної моделі щодо сутності управління.