Історія і традиції львівської архітектурної школи - Рудницький, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Досліджено історію становлення та розвитку професійної львівської архітектурної школи. Questions of establishment and development of Lviv’s professional architectural school are presented in this article.