Комплектування сил спеціальних операцій: передовий досвід іноземних армій - Фуртес, О. О.; Ткачук, Д. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано досвід Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Німеччини щодо комплектування сил спеціальних операцій. Запропоновано найдоцільніший варіант зазначеного комплектування для Збройних сил України. In the article experience of the United States of America, Great Britain, Germany is analyzed in relation to completing of forces of the special operations of ground forces, the most expedient standard of the noted completing is offered for Military Powers of Ukraine.