Податкові пільги: проблеми обліку та оцінювання - Іванов, Ю. Б.; Віннікова, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто різні підходи до визначення категорії «податкова пільга», наслідки пільгового оподаткування для бюджету України та причини недостовірності таких даних, проаналізовано довідник пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів щодо включення у нього норм, які не можуть стосуватися податкових пільг. There are different definitions of term the tax preference in the article. The author considers the influence of preferential taxation on the state budget of Ukraine. The text of the article includes the analysis of preferences that are in the reference book of the tax preferences and those exceptions that are not tax preferences.
Keywords: різні підходи; податкових пільг; different definitions; tax preferences