Теоретико-правовий аналіз державної кадрової політики Воєнної організації України - Ортинський, В. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано наукові погляди стосовно теоретико-правових засад державної кадрової політики Воєнної організації України. Аналізується нормативно-правове регулювання у сфері, що визначається сукупністю об’єктивно зумовлених суспільних відносин, спрямованих на забезпечення кадрами військових формувань і правоохоронних органів. Розкриваються найважливіші проблеми кадрового забезпечення Воєнної організації держави, а також пропозиції щодо їх дослідження та практичного розв’язання. Проанализированы научные взгляды относительно теоретико-правовых основ государственной кадровой политики Военной организации Украины. Анализируется нормативно-правовое регулирование в сфере, которая определяется совокупностью объективно обусловленных общественных отношений, направленных на обеспечение кадрами военных формирований и правоохранительных органов. Раскрываются важнейшие проблемы кадрового обеспечения военной организации государства, а также предложения по их исследованию и практическому решению. The article analyzes the scientific views regarding the theoretical and legal foundations of the state personnel of the Military organization of Ukraine. Analyzes the legal regulation in the area of which is determined by a set of objectively determined social relations aimed at ensuring personnel of military forces and law enforcement agencies. Disclosed are the most important problems of staffing the state military organization, as well as proposals for their research and practical solutions.
Теоретико-правовой анализ государственной кадровой политики в Военной организации Украины
Theoretical-legal analysis of the state personnel policy in the Military organization of Ukraine
Keywords: Воєнна організація держави; державна кадрова політика; НАТО; нормативно-правове регулювання; Военная организация государства; государственная кадровая политика; НАТО; нормативно-правовое регулирование; Military organization of the state; state personnel policy; NATO; the legal regulation