Сучасні методи навчання лікарів-інтернів на кафедрі оториноларингології - Березнюк, Володимир Васильович; Ковтуненко, Олександр Васильович; Хоботова, Наталія Володимирівна; Зайцев, Андрій Валерійович; Чорнокур, Олександр Анатолійович; Ламза, Неля Валеріївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Приведено методику навчального процесу лікарів-інтернів на кафедрі оториноларингології. Удосконалення існуючої навчально-методичної бази та впровадження сучасних технологій дає змогу покращує навчальний процес.