Деякі особливості управління підприємством в умовах кризи - Андрушко, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Наведено основні концепції та науково обґрунтовано методи бюджетування маркетингових заходів, можливі алгоритми та послідовність кроків ефективного бюджетування в умовах невизначеності. Запропонована нова ідея оцінки ризику маркетингових заходів та контролювання процесу втілення бюджету маркетингу. The basic concepts and sophisticated methods of marketing budgeting are noted in this article. Most common algorithms and sequence of steps for efficient budgeting under uncertainty conditions are briefly discussed. The new idea how to evaluate the risk of marketing events and how to control budgeting implementation process has been proposed.