Застосування ефективних технологій з “GYROMAXTMAK 2M” для автономного орієнтування у просторі - Тревого, І.; Ковтун, В.; Trevoho, I.; Kovtun, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
Розгляднуто особливості й переваги використання технологій орієнтування у просторі з використанням гіроосадка GYROMAXTMAK 2М в різних сферах діяльності, у тому числі і військовій, без використання в КББ.

The features and advantages of technologies application for orientation in space using the gyroscope GYROMAXTMAK 2M in various fields of activity, including military, without use of GNSS was considering.
Application of efficient technologies with GYROMAXTMAK 2M for autonomous orientation in space
Keywords: гіроскопічний прилад; орієнтування; електронний тахеометр; точність орієнтування; gyroscopic instrument; orientation; total station; orientation accuracy; 528.48