Шляхи підвищення точності та надійності роботи приладів для вимірювання міжфазного натягу методом обертової краплі - Кісіль, Роман (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Здійснено метрологічний аналіз програмно-технічного комплексу ПТК “Сигма”, який призначено для вимірювання міжфазного натягу методом обертової краплі за допомогою удосконаленої методики. Осуществлен метрологический анализ программно-технического комплекса ПТК “Сигма”, который предназначен для измерения межфазного натяжения методом вращающейся капли при помощи усовершенствованной методики. The metrological analysis of the program-technical complex PTC “Sigma” is carried out, which is dedicated for measuring of the interface tension by means of spinning drop method using improved methodic.