Інформаційно-інноваційні технології – передумова розбудови конкурентоспроможної освіти - Гаращук, Олена; Куценко, Віра; Garashchuk, Olena; Kutcenko, Vira (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розкрито значення освіти в розбудові постіндустріального суспільства, економіки знань, з урахуванням того, що водночас для забезпечення цього освіта потребує активного впровадження в навчально-виховний процес сучасних технологій. Подано модель інноваційного навчання у вищій школі. Окреслено шляхи подальшого прискорення процесу формування конкурентоспроможної освіти.

The significance of education in the development of post-industrial society, knowledgebased economy. It is noted that at the same time to ensure that the above-mentioned values of education, requires the active implementation in the educational process of modern technologies. In this context, innovative training model is supplied in high school. We give way to further accelerate the formation of competitive education.
Information and innovative technology – background of competitive education
Keywords: освіта; навчально-виховний процес; інноваційні технології; конкурентоспроможність; education; educational process; innovative technology; competitiveness; 37.015.6; 378; 001.895