Моделювання перехідних режимів роботи транспортних установок із замкнутим канатом - Кузьо, І. В.; Мартинців, М. П.; Дзюба, Л. Ф.; Бариляк, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розроблено математичну модель роботи транспортної установки із замкнутим канатом, розглянуто найбільш небезпечний режим гальмування, виконано аналіз отриманих теоретичних залежностей і зроблено відповідні рекомендації для проектування і експлуатації таких систем. The mathematical model of work transport plants with closed cable, considered the transitional regimes of work by taking account an oscillatory phenomena and got temporal dependence of efforts changes, shifts and speed attached to transitional regimes of work.