Про нулі розв'язків рівняння Сена-Віттена - Пелих, В. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
It is proved that the solutions of the Sen-Witten equation, that satisfy the Reula conditions, on the asymptotically flat initial data set do not equal zero in any point on spacelike hypersurfaces in a neighborhood of maximal hypersurface. Доведено, що розв’язки рівняння Сена-Віттена, які задовольняють умови Реули, на асимптотично плоскій множині початкових умов не дорівнюють нулеві в жодній точці просторовоподібної гіперповерхні в деякому околі максимальної гіперповерхні.