Українські Карпати в структурі Панкардії (магматизм і геодинаміка) - Павлюк, М. І.; Ляшкевич, З. М.; Медведєв, А. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано особливості різновікових магматичних комплексів разом з іншим геолого-геофізичним матеріалом, що дало можливість реконструювати послідовність формування структури як Панкардії загалом, так і Українських Карпат зокрема, від початку мезозою до кінця кайнозою. Проанализированы особенности разновозрастных магматических комплексов вместе с другим геолого-геофизическим материалом, что дало возможность реконструировать последовательность формирования структуры как Панкардии в целом, так и Украинских Карпат в частности, от начала мезозоя до конца кайнозоя. An analysis of peculiarities of the magmatic complexes of different age together with other geological-geophysical material has given the possibility to reco nstruct consequence of the formation of the both of Pancardi on the whole and the Ukrainia n Carpathians in particular, from the beginning of Mesozoic to the end of Cainozoic.
Украинские Карпаты в структуре Панкардии (магматизм и геодинамика)
Ukrainian Сarpathians in the structure of Pancardi (magmatism and geod ynamics)
Keywords: магматизм; геодинаміка; Панкардія; Українські Карпати; магматизм; геодинамика; Панкардия; Украинские Карпаты; magmatism; geodynamics; Pancard; Ukrainian Carpathians