Тенденції національного страхового ринку - Гориславець, П. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто основні тенденції українського страхового ринку, встановлено чинники, що впливають на ефективність його функціонування у національній економіці. На основі аналізу окреслено перспективи розвитку автотранспортного страхування та страхового ринку в Україні. The basic tendencies of the Ukrainian insurance market is research and a factors that affect the efficiency of its operations in the national economy is set. The current state of the insurance market and trends in motor insurance are analysis, problems and prospects of development are outlined.
National insurance market tendencies
Keywords: страхування; страховий ринок; статистика страхового ринку; автотранспортне страхування; insurance; insurance market; insurance market statistics; motor insurance