Маркетинг на ринку праці та підготовка спеціалістів для підприємницького сектора - Антонюк, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Обґрунтована необхідність маркетингових досліджень ринку праці, на основі чого можна ефективніше взаємоузгодити інтереси усіх його суб’єктів. Особливу увагу приділено підготовці необхідних фахівців для підприємництва. The necessity of marketing researches labour market is substantiated in the article, on what basis of which one can combine interests of all its subjects more effectively. Specialist attention is given to the necessity of specialists preparation for business undertakings.