Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансами малих підприємств в умовах кризи - Кіндрацька, Г. І.; Кулиняк, Ю. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Сформульовано проблеми та визначено основні напрями удосконалення формування облікової політики та здійснення економічного аналізу в системі антикризового управління фінансами малих підприємств. We formulate the problem and identified key issues for improving the formation of accounting policies and economic analysis in the financial management of small businesses in crisis.