Дорожні катіонні бітумні емульсії на ортофосфорній кислоті з покращеними властивостями - Волліс, Олексій Євгенович (Національний університет «Львівська політехніка», 2023)
Дисертаційна робота присвячена вирішенню актуального завдання щодо розроблення та вивчення спеціальних складів катіонних бітумних емульсій з ортофосфорною кислотою, які характеризуються покращеними властивостями в контексті потреб дорожніх бітумно-емульсійних технологій, а саме технологій литих емульсійно-мінеральних сумішей, поверхневих обробок, холодного ресайклінгу. Dissertation work is dedicated to solution of the topical problem on development and studying of special formulations for cationic bitumen emulsions on orthophosphoric acid characterized by improved properties in context of the needs of pavement-grade bitumen emulsion technologies, namely of slurry surfacing, surface dressing and cold recycling.
Road cationic bitumen emulsions on orthophosphoric acid with improved properties
Keywords: дорожній нафтовий бітум, катіонна бітумна емульсія, ортофосфорна кислота, соляна кислота, портландцемент, литі емульсійно мінеральні суміші, поверхнева обробка, холодний ресайклін, pavement-grade crude-oil bitumen, cationic bitumen emulsion, orthophosphoric acid, hydrochloric acid, Portland cement, slurry-surfacing mixes, surface dressing, cold recycling; 625.7/8