Правові та організаційні основи міжнародної взаємодії у викритті контрабанди наркотичних засобів, що вчиняються організованими злочинними групами - Рудницький, Іван; Rudniski, Ivan; Рудницький, Иван (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто сутність міжнародної взаємодії щодо виявлення контрабанди нарко- тичних засобів, що вчиняються організованими злочинними угрупованнями. Визначено правові основи, які регламентують міжнародну взаємодію. Проаналізовано окремі нормативно-правові акти, які надають ефективну можливість міжнародної взаємодії. Запропоновано доповнення до окремих нормативно-правових актів, які покращать міжнародну взаємодію щодо виявлення і припинення контрабанди наркотичних засобів, що вчиняються транснаціональними, етнічними та економічними злочинними групами.

Essence of international co-operation is considered in relation to the exposure of contraband goods of narcotic facilities that is accomplished by the organized criminal groups. Legal frameworks that regulate international co-operation are certain. Separate normativelylegal acts that give effective possibility of international co-operation are analysed. Adding is offered to the separate normatively-legal acts, that will improve international co-operation in relation to an exposure and stopping of contraband goods of narcotic facilities that is accomplished by transnational, ethnic and economic criminal groups.

Рассмотрена сущность международного взаимодействия относительно выявления контрабанды наркотических средств, которые совершаются организованными преступными группами. Определены правовые основы, которые регламентируют международное взаимодействие. Проанализированы отдельные нормативно-правовые акты, которые предоставляют эффективную возможность международного взаимодей- ствия. Предложены дополнения к отдельным нормативно-правовым актам, которые улучшат международное взаимодействие относительно выявления и прекращения контрабанды наркотических средств, которые совершаются транснациональными, этническими и экономическими преступными группами.
Legal and organizational frameworks of international co-operation are in the exposure of contraband goods of narcotic facilities that is accomplished by the organized criminal groups
Правовые и организационные основы международного взаимодействия в разоблачении контрабанды наркотических средств, которые совершаются организованными преступными группами
Keywords: правове забезпечення; правові акти; організована злочинна група; контрабанда; наркотичні засоби; міжнародна взаємодія; форми взаємодії; legal providing; legal acts; organized criminal group; contraband goods; narcotic facilities; international cooperation; forms of cooperation; правовое обеспечение; правовые акты; организованная преступная группа; контрабанда; наркотические средства; международное взаимо- действие; формы взаимодействия; 343.102