Defining an approach for deep sentiment analysis of reviews in Ukrainian - Lobur, M.; Romaniuk, A.; Romanyshyn, M. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
This paper studies the approaches commonly used for sentiment analysis and defines an optimal approach for Ukrainian language analysis. Описано підходи до емоційно-смислового аналізу, а також визначення найкращого підходу для української мови.
Keywords: rule-based sentiment analysis; deep sentiment analysis; sentiment dictionaries; емоційно-смисловий аналіз на основі правил; глибокий емоційно-смисловий аналіз; тональні словники