Куцик, П. О.Мазуренко, О. М.2010-03-052010-03-052009Куцик П. О. Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 647 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 99–102. – Бібліографія: 5 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2733Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних підрозділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат під час підрахунку собівартості виробів. The process of overheads formation in sections of confectionary production is described. The methods of overheads allocation for costs calculation are proposed.uaпроцес формуваннясобівартість виробівprocess of overheads formationcalculation are proposedМетоди розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспектArticle