Вимірювання параметрів пасивних величин з використанням принципу двоканальності - Походило, Євген (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядається узагальнений підхід до проблеми вимірювання параметрів пасивних величин. Зроблено спробу показати спорідненість мостового методу вимірювання з методом прямого перетворення параметрів пасивних величин в напругу постійного струму. Рассматривается обобщенный подход к проблеме измерения параметров пассивных величин. Показано общность мостового метода измерения с методом прямого преобразования пассивных величин в напряжение постоянного тока. It is considering a generalized approach to the problem of passive parameters mtasuring. It is made an affort to show a community of bridge method of measuring and method of direct transformation of passive parameters in direct current voltage.