Логістика зовнішньоекономічних операцій у сировинному забезпеченні підприємств промисловості України - Філіппова, С. В.; Русева, О. M.; Черкасова, С. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто концептуальні основи створення логістичних систем зовнішньоекономічних операцій під час забезпечення матеріальними ресурсами вітчизня¬них підприємств. Conceptual bases of creation of logistics systems of the external economical operations are examined process provide with material resources of the domestic enterprises.