Роль правової культури у забезпеченні порядку у суспільстві - Хомишин, І. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено взаємозв’язок таких правових категорій, як правопорядок і правова культура. Здійснено аналіз поняття правової культури та досліджено її вплив на підтримання режиму законності і правопорядку в нашій країні. Исследована взаимосвязь таких правовых категорий как правопорядок и правовая культура. Осуществлен анализ понятия правовой культуры и исследовано ее влияние на поддержание режима законности и правопорядка в нашей стране. This paper investigates the relationship of legal categories as rule of law and legal culture. The author analyzes the concept of legal culture and studied its effect on the maintenance regime of law and order in our country.
Роль правовой культуры в обеспечении порядка в обществе
The role of legal culture in maintaining order in society
Keywords: правова культура; правосвідомість; правопорядок; правовая культура; правосознание; правопорядок; legal culture; justice; the rule of law