Взаємозв’язки елементів пайових інститутів спільного інвестування - Шпакович, І. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджений та запропонований удосконалений підхід до створення пайових інститутів спільного інвестування. Розглянута система взаємозв’язків суб’єктів, які формують та управляють інвестиційними фондами, та визначено функціональне призначення кожного з її елементів. Запропоновано ввести радника з інвестування (інвестиційного консультанта) як додаткову фігуру у цій системі. This paper investigates and proposes an improved approach to building institutions with joint investments. Relationships are considered fat subjects that shape and manage investment funds and defined functional purpose of each of its elements. The investment consultant was suggested to be involved as an additional participant for this system.
Mutual relationship of elements of institutions with joint investments
Keywords: пайові інститути спільного інвестування; компанія з управління активами; інвестиційний консультант; building institutions with joint investments; management company; an investment consultant