Блок приймача бездротової охоронної системи - Мокренко, П. В.; Партола, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
Розглянуто побудову та принцип роботи блоку приймача бездротової охоронної системи. Пристрій базується на високочутливому супергетеродинному приймачеві АRF.

The paper deals with the construction and principle of operation of the wireless security receiver unit. The device is based on the highly sensitive superheterodyne ARF receiver
Receiver unit wireless security system
Keywords: охоронна система; приймач ARF; GSM-модуль; захист корпусу; security system; ARF receiver; GSM module; body protection; 654.924