Різницево-адаптивна система з фіксованим періодом коригування та покадровою структурою сигналу - Івахів, О.; Мочернюк, Ю.; Шигера, І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Описано різницево-адаптивну систему багатоточкових досліджень. Отримано вирази для оцінки необхідної швидкості передавання інформації.

The difference adaptive system for the multipoint investigated in this paper are described. The data rate estimation expression for is found.
Keywords: 621.398