Деякі аспекти словоскладання як продуктивний засіб творення неологізмів - Олеськів, О. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проаналізовано 1500 неологізмів, наведених в додатку до Longman Dictionary of Contemporary English 2001, і виявлено найпродуктивніші моделі утворення іменників-композитів у англійській мові в 80-90-х роках. In this article we analised 1500 neologisms, given in Supplement to Longman Dictionary of Contemporary English 2001, and reaveled the most productive models of compound-nouns word-formation in the English language in 80-90 s.