Коолігомеризація фракцій C5 і C9 рідких продуктів піролізу дизельного палива з використанням N1-(трет-бутилпероксиметил)-4-хлораніліну - Субтельний, Р. О.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Описано одержання коолігомерів на базі вуглеводневих фракцій C5 і С9 рідких продуктів піролізу використанням амінопероксидного ініціатора. Встановлено основні закономірності та вибрано оптимальні умови процесу коолігомеризації фракцій С5 і С9. The synthesis of cooligomers on the base of hydrocarbons fractions C5 і С9 fluid pirolizis products in the presence of aminoperoxide initiators have been described. The major features of the cooligomerization process of fractions C9 and C5 have been investigated and optimum conditions have been selected.
Keywords: одержання коолігомерів; основні закономірності; ynthesis of cooligomers; features of the cooligomerization