Алгоритм неперервного вейвлет-перетворення на сфері - Зазуляк, П.; Нікулішин, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розроблено алгоритм неперервного вейвлет-перетворення на сфері з використанням рівнопроміжної (за меридіанами) азимутальної проекції. Разработан алгоритм непрерывного вейвлет-преобразования в сфере с использованием равнопроме-жуточной (по меридианам) азимутальной проекции. The algorithm of continuous wavelet transform on the sphere using azimuthal equidistant (with meridians) projection.
Алгоритм непрерывного вейвлет-преобразования на сфере
The algorithm of continuous wavelet transform on the sphere
Keywords: вейвлет; сфера; проекція; гравітаційне поле; топографія