Логістичні “супермаркети” в обслуговуванні виробництва автомобільної промисловості - Гречин, Б. Д.; Петецький, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати формування та впливу логістичних “супермаркетів”, системи точно в послідовність (JIS), системи точно в термін (JIT) та системи Kanban на монтажні системи підприємств-виробників транспортних засобів, зокрема автомобілів. Проведене дослідження дало змогу зробити багато висновків щодо особливостей побудови ефективної системи обслуговування та постачання виробництва автомобільної промисловості на сучасних підприємствах. Die Beitrag präsentiert die Ergebnisse der Bildung und Wirkung der Logistiksupermärkte der exakten Sequenz (JIS), das System just in time (JIT) und Kanban-System für die Montage von Unternehmen, Hersteller von Fahrzeugen, einschließlich Autos. Die Forschung hat es ermöglicht, einige Schlussfolgerungen in Bezug auf die Merkmale eines effizienten Wartungbzw. Versorgungsystem der Automobilindustrie in modernen Unternehmen machen.
Logistiksupermärkte in der produktionsversorgung der automobilindustrie
Keywords: JIT; JIS; Kanban; система постачання виробництва (СПВ); логістичні “супермаркети” (ЛСМ); логістичне обслуговування; автомобільна промисловість; центр логістичного постачання (ЦЛП); монтажна система; JIT; JIS; Kanban; Produktionsversorgungssystem (PVS); Logistiksupermärkte (LSM); Logistikdienstleistungen; der Automobilindustrie; Lieferanten-Logistik-Zentrum (LLZ); das Montagesystem