Значення доходів населення у формуванні економічного зростання - Лозинська, С. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано значення доходів населення у формуванні економічного зростання. Показано динаміку доходів населення України за даними Держкомстату України (за період 2000–2008 рр.). Розглянуто чинники, які впливають на зростання доходів населення. Доведено, що підвищення добробуту населення і зв’язане з ним збільшення платоспроможного попиту будуть сприяти розвитку економіки країни. The analysis of value of role of profitsof population is conducted in forming of the economy growing.The dynamics of profitsof population of Ukraine is rotined from data of Derzhkomstatu of Ukraine (for period 2000-2008 years). Factors which influence on growth of profits of population are considered. It is well-proven that the increaseof welfareof population and increase of solvent demand related to him will assist development of economy of country.
Keywords: динаміка доходів населення; платоспроможний попит; dynamics of profitsof; demand related