Дослідження роботи збірно-монолітних плитно-ребристих конструкцій прогонових будов мостів з тріщинами і до руйнування - Сало, В. Ю.; Думич, І. Ю.; Балаян, Н. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати експериментальних досліджень, отриманих під час випро-бувань дослідних збірно-монолітних залізобетонних попередньо напружених мостів. The active provides the results of experimental reseach abtain in investigation of the testing multi – span prestresset rein reinforced reinforced concrete bridges.
Keywords: збірно-монолітні конструкції; момент тріщиноутворення; згинальний момент; прогини; жорсткість; multi-span constructions; cracking moment; bending moments; deflection; stiffness